Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2015 19:43 - ПЪЛНО РАЗКРИТИЕ 8
Автор: deusson Категория: Други   
Прочетен: 1538 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 22.03.2016 21:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Децата се раждат с висше образование  днес! Това съм го чувал десетки пъти и сам съм го констатирал също толкова често.

Защо тогава не се разхождам сред гении? Този въпрос ме яде от доста време и затова реших да запаля фенера на Диоген и да търся „НЕзатъпелия човек”. Къде, да му се не види, изчезва потенциала на подрастващите? Какво става с тях, преди да се превърнат в нормални хора? Ако приемем, че „нормален човек” е стандарт, защо го няма в системата на стандартите? Сега ще ми кажете, че сме много поумни от хората в средновековието например…

Подобре недейте! Представляваме същата маса, която задвижва колелото на времето, без да може да направи нищо за собствената си аморфност. Възприемаме човечеството в целостта му, като безмозъчен флуид, от който се разграничаваме на чашка алкохол пред телевизора, като си доставяме удоволствие с поредната реклама, емисия новини, сапунка или реалитиекстази.

Това – само вечер, да се разберем! На другия ден – ДЕЛНИК! Втичаме се в общия поток на ежедневието и удавяме снощното си доволство. Ако до обяд не сме станали пак „нормални”, някой „ненормалник” с власт поголяма от нашата ще ни го напомни. Това ще е проблем(първия от многото), който ще има последствия, тоест ще трябва на свой ред да си го изкараме на някого. Да си го изкараш на някого е ЛОШО,  наймалкото, защото по всяка вероятност жертвата ще ти е роднина или друг близък човек. ЛОШО е и защото, може да си го изкарат на теб, ако е такъв реда, а(РЕД, трябва да има)! Това за реда, откъде го знам ли? Не гледате ли телевизия? Ако всеки започне да не спазва реда, докъде ще я докараме? Ще ви кажа какво ще стане: Ще се размножим непланирано и ще издишаме толкова много въглероден двуокис, че растенията и всичко на фотосинтеза ще се задави и ще стане на трески. Ето ти озонова дупка!

Дупките са ЛОШО нещо, ако не са на правилното място. Така че РЕД му е майката, а той е следният: вечер – ЕНТЕРТАЙМЪНТ, а на другия ден – ЕЖЕДНЕВИЕ! Ето така се върти колелото на историята. Ако няма ред и всеки откаже да го върти, то нали ще спре? И тогава? Е, тогава – много ЛОШО! Например някои хитреци ще спрат да вземат кредити. Останалите с вече взети кредити ще им вдигнат лихвите. Те ще спрат да ги изплащат и какво ще последва, а? Ще фалират банките – НАШИТЕ БАНКИ! Нали знаете, колко е лошо това? Не искате да фалира вашата банка, нали? Аа, вие нямате банка? И вие? И вие? Леко, леко, много станахте!!! Рекламите, да не би да лъжат – ВАШАТА БАНКА, ВАШИТЕ ПАРИ, ВАШИЯ ФОНД… ВАШИТЕ СПЕСТЯВАНИЯ? Вие нямате спестявания? Е, господина зад вас има. Малко конфузна ситуация, несправедливо някак, но ще се оправят нещата и при него. Та мисълта ми беше, че трябва да се мисли за тези хора, които имат банки, защото и те душа носят, и те гърла хранят.  Хора сме все пак, при това нормални. Вярно, не сме някакви гении, не ни е ясна много тази работа с числата на Фибоначи например, ама виж име само  ФибУначи!!! Не на нас тия, ние ще спечелим от лотарията! И там банката печелила, така ли? Ами да й забранят на тази банка да играе тото, че така ръка не можем да хванем. Найдобре банките да се избират на избори – мажоритарно! Точка! Така народа ще има думата!

Гледай само като си помислих, че няма РЕД и какъв батак стана?! Обещавам да не мисля – лесна работа! Ще избера някой да мисли вместо мен и готово – надута гайда!

Има един малък проблем обаче. Някакви „ненормалници” изровили от боклука на историята, че тези дето ги избираме да мислят за нас, повече мислили за другите, които имат банки. Гледай сега, проблем, умни хора, а пък корумпирани… И не стига това, ами тези с банките избирали измежду кои ние да избираме. За посигурно, същите плащали на тези, които броят гласовете.(Е, добре, че на някой се плаща все пак). И защо го правят? Имат си банки, на лотариите са с предимство…

Тези, които гласуват, не решават нищо! Тези, които броят гласовете, решават всичко!  Йосиф Сталин

Ненормалниците разправят, че и нивите и кравите били техни(на тези с банките). А семената и телетата били генно разцентрирани, че заводите им за лекарства да печелят. Горивата – петрол, въглища, пак били техни.  Вятърните и атомните електроцентрали  също! Е, то за нас какво остана – ежедневието! И защо го правят?

Който контролира хранителната промишленост, има контрол върху хората. Който контролира енергията, може да контролира цели континенти. А, който контролира парите, контролира света – Хенри Кисинджър.

Аа, за контрол! И къде ще си го завират? За какво им е още контрол?

Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали го желаем или не. Единственият въпрос е дали Световното правителство ще дойде на власт чрез завоевание или чрез съгласие  Пол Варбург, член на Съвета по чуждестранни връзки и архитект на Федералния резерв, в обръщение към Сената на 17 февруари 1950 г.

Ох, то за тях, ясно! Ами, ние? За какво сме им? Това е въпрос за ГОЛЯМА НАГРАДА! Ние сме находище на емоции – гориво, от което се нуждаят. За да произвеждаме обаче тези емоции, за нас се полагат специални грижи и ни поставят в специални условия. Целта е да сме в ролята на оцеляващи и да произвеждаме емоции. Добре е редовно да се ходи на война, защото там добивът е найголям. Всички страдат, а тези, които оцелеят, даже се чувстват виновни. Друго, което дава резултат е да се съберат много хора и да се направи така, че да гладуват и мрат от разни болести. Останалите, които още имат храна да се чувстват виновни и за това, както и за дупките в озона разбира се!

Сега да се връщам ли на децата или то стана ясно? Покажете им кое е ЛОШО и какъв е РЕДЪТ. После ги оставете пред телевизора и те сами ще си се нормализират. Все пак ето малко от една статия, която внася някакъв смисъл в написаното дотук.

„Родителите ни искат от нас да се държим като другите деца в квартала ни. Те категорично не желаят момче или момиче, което да изглежда „странно“ или „различно“, или(не дай си боже) „твърде многознаещо“.

Тогава влизаме в началното училище, съдба полоша от смъртта и ада в комбинация. Без значение дали ще се озовем в държавно или частно училище, ние научаваме два основни урока:

1) съществува само един правилен отговор на всеки въпрос;

2) образованието се състои в запаметяването на този единединствен верен отговор и преповтарянето му на „изпита“.

Същите тактики продължават в гимназията и с изключение на няколко науки – дори в университета. През цялото продължение на „образованието“ ние сме бомбардирани от организираната религия. Повечето от религиите в тази част на света също ни учат на „единствения правилен отговор“, който трябва да приемем със сляпа вяра. Още по-лошо – те опитват да ни тормозят с посмъртно препичане, ако някога се осмелим да мислим изобщо.

След 18 до 30 + години от всичко това, ние излизаме на трудовия пазар и се учим да бъдем почти глухи, тъпи и слепи. Винаги трябва да казваме на „повисшестоящите от нас“ онова, което искат да чуят, което съвпада с техните предразсъдъци и/или техните фантазиисамозалъгалки. Ако забележим нещо, което те не желаят да знаят, ние се учим да държим устите си затворени. В противен случай получаваме: „Само още една думичка Уилсън и ще те уволня!“   Издателство Паралелна Реалност

 

Цялата статия можете да прочетете тук:



Тагове:   свободна воля,   нср,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rainyclouds - Децата днес наистина се раждат с висше образование
28.06.2015 16:33
Хората съдят за нас и по статиите, които цитираме. Това си е тяхно право...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deusson
Категория: Други
Прочетен: 94773
Постинги: 73
Коментари: 12
Гласове: 49
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930