Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2014 23:26 - Отровните плодове на предизвиканата война в Украйна (срещу Русия), Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1448 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 11.07.2014 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Опълченци от Съпротивата неутрализираха фашистки (юдейски) изтребител на киевската юдейска хунта, реещ се над територията на опълченския независим град Луганск...
   Освен това при атака с ракетна система "Град" срещу фашистки-украински КПП по границата с Русия тази сутрин неутрализирали над 30 фашистки-украински войници. Броят на жертвите може да се окаже още по-голям, съобщи служител от вътрешното министерство на военната фашистка хунта в Киев. Ако тези данни се потвърдят, това ще се окаже най-смъртоносната атака на Опълченците от Съпротивата срещу фашистките сили след края на фалшивото едностранното примирие до 30 юни. Атаката била предприета около 5 ч тази сутрин в Луганска област.
   Как отговориха главорезите на Прасето Пороженко на възмездния акт на Опълченците от Съпротивата?
   -- Коварно и подло!...
   Първо: 40-местен автобус, превозващ донбаски миньори, връщащи се от нощна смяна от работа, попадна под артилерийски обстрел в Луганска област, при което загинаха 14 души, а 26 са ранени. В автобуса попаднал минометен снаряд. Ръководството на компанията изрази съболезнования на близките на жертвите и реши да прекрати работата на 4 мини в Луганска област "до момента, докато нямаме увереност, че хората са в безопасност". В тези мини работят 4500 души, а ДТЕК - една от най-големите енергийни компании в Украйна, е част от финансово-промишлената група на олигарха (евреин, като всички олигарси и политици) Ринат Ахметов.
   Освен това в Луганск е започнала минометна стрелба. Над някои здания в града се извили стълбове от дим. Предполага се, че украинските фашистки сили обстрелват позиции на батальона Заря, на Опълченците от Съпротивата. Самите опълченци са отцепили района на обстрела и призовават гражданските лица да излязат от района и да ограничат въобще придвижването си из града.
   Френската агенция Франс прес съобщава за ожесточени престрелки с тежка артилерия в района на международното летище на Донецк, което е затворено след кървавите убийства под Флага на Червения Кръст на 65 Ранени Опълченци от Съпротивата там през май.
   Според Ройтерс Опълченци от Донбаската Съпротива, въоръжени с тежки картечници, са заели позиции около летището, което е разположено в извънградската Западна индустриална зона на града и е под контрола на фашиските киевски сили..
   Притиснат от заплахите на Франция и Германия за съд в Хага, свинстващият псевдо-президент, кръволокът Петро Порошенко изключи нанасянето на въздушни удари по града заради огромното му цивилно население. Германският канцлер Ангела Меркел настоя в телефонен разговор с украинския президент Петро Порошенко да употребява пропорционална сила спрямо Опълченците от Съпротивата и да предпазва цивилните. Това съобщи днес говорителят на германското правителство Щефен Зайберт, цитиран от Ройтерс.
   Макар, че никой нормален европеец не му вярва на простите обещания, изпълнени с дебилно или лъжливо съдържание, но кръволока Пороженко от своя страна обяви, че е създадал три транзитни коридора за извеждане на населението от зоната, в която се провежда ССнаказателната операция в Източна Украйна.
Държавните пунктове на коридорите се намират в градовете Красноармейск, Сватово и Барвенково. Никой свестен местен не приближава към тези Филтрационни фашистки пунктове, засега.
------------
Ако сме забравили причината за воденето на Отбранителното Противопоставяне на Опълченската Съпротива в Донецко-Луганската Народна Репулблика срешу фашистко-юдейска сволоч, на Прасето Пороженко, Коломойски, Ляшко, Юлка Дулка и сволочи, нека си спомним 02.05.2014 г. в Одеса!
...На сн.долу: На 2 маѝ 2014 год в Фашистките людоеди от киевската юдейска хунта изпекоха в Одеса живи над 120 човека - деца, бременни, майки, родители възрастни...Защото не искаха да живеят според фашистко-юдейските мерки на Шайката военно-престъпници Коломойски, Ляшко, Юлка Дулка, Пороженко и сволочи...
image



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316141
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031