Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 07:12 - КАКВО В МОМЕНТА СЕ СЛУЧВА С ЧЕРНИТЕ КУТИИ НА БОИНГА?
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 2711 Коментари: 0 Гласове:
68

Последна промяна: 21.07.2014 08:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Снощи от медиите разбрах, че самонареклите се опълченцищели да предоставят черните кутии на злополучния Боинг само на международни представители, защото Киев щял да ги манипулира”. Почти същото се отнасяло и за телата на около 200 загинали. А в същото време в района на авиокатастрофата се водели ожесточени бойни действия, по причина на които международните експерти били поставени в невъзможност да изпълняват задълженията си. Допълнителни сведения се прокраднаха за потрес на международните експерти от крайно непочтителното отношение към жертвите и личните им вещи, някои от които са били видени като настояща собственост на част от опълченците”.  

От тези няколко реда напират крещящи противоречия. На първо място, съжителството между безрезервното и безпрецедентно доверие в международните експерти от страна на сепаратистите и нежеланието да им се предостави ПОНЕ достъп до местата за оглед и разследване. Очевидно е, че на някого му е необходимо време за нещо и за целта налага необходимото му протакане.

Второ крещящо противоречие е, че хора, непризнаващи законите на държавата в която пребивават (в добавка част от тях са с чуждо гражданство), уличени в мародерство не просто настояват да бъдат гаранция за истината, но и са убедени, че черните кутии могат да бъдат лесно манипулирани дори при наличието на международни експерти в района и цялостната международна активност по изясняването на случая.

Трето крещящо противоречие е формалното приравняване доказателствената стойност на уликите от страна на сепаратистите. Което ясно и недвусмислено говори за целенасочено отвличане на вниманието от черните кутии. Заедно с очевидното протакане това говори, че бойните действия в района на катастрофата имат единствената цел да осигурят време за съответните въздействия върху черните кутии.

 Това е причината не само за бойните действия, но и за разнообразните несъществени на пръв поглед неадекватни капризи на сепаратистите, които са продиктувани единствено за протакане разследването на престъплението до приключване на необходимите манипулации върху черните кутии.

 Неадекватно неколкодневно протакане предаването на черните кутии имаше и след авиокатастрофата с полския правителствен самолет край Смоленск, след което се оказа, че на черните кутии не съществува информация подкрепяща или противоречаща на някоя от медийно наложените до момента хипотези. Което подсказва, че твърде вероятно черните кутии на Боинга не са на територията на Украйна и бойните действия ще продължат до приключване настоящата работа върху тях.  А след това в тях няма да бъде открито нищо съществено.

За сметка на което ще бъдем удавени в "прозрението", че единствено САЩ имали интерес от авиокатастрофата, и т.н. Т. е. - старата песен на нов глас - интерес значи престъпление и няма такова нещо като интерес от разкриване на истината, защото който не измами, е будала и балък, достоен единствено за присмех и омраза.

Накратко - нищо ново под слънцето - драскачи, които от немай-къде и с досада трябва да дращят какво да е, но да се хареса на господарите им, ще леят въображаеми сълзи за убитите в продължаващите престрелки мирни жители, за да мобилизират необходимата обществена подкрепа и да осигурят основание на следващите терористи да думнат следващия самолет, влак, кораб или друго превозно средство, и да осигурят новата партида жертви, които отново да припишат на другите в опит да представят господарите си за миротворци. 




Гласувай:
76



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4093049
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54869
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031