Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2007 19:24 - Петте най-успели колеги на Слави...и пет не чак толкова успели, в. "Монитор"
Автор: elenak Категория: Забавление   
Прочетен: 3168 Коментари: 0 Гласове:
0



Кой спечели и кой загуби от раздялата си с гологлавия шоумен Петте най-успели колеги на Слави... …и пет не чак толкова успели ЕЛЕНА КРЪСТЕВА ДАНИЕЛ ФИЛИПОВ image СНИМКА:МОНИТОР

Шоутата на Слави Трифонов са инкубатори на потенциални звезди. За едни раздялата е свързана с големи успехи, за други - недотам.

Шоуменът Слави Трифонов е като ракета-носител на всички мераклии за слава. От единия ръкав на Дългия излизат комици, а от другия - певци. Това установи нашият мониторинг върху всички, работили през годините с него в "Ку-ку", "Хъшове" и "Шоуто на Слави".
Едни го напуснаха, други ще му останат верни и занапред. Как понася раздялата с Трифонов Любо Нейков? Съжаляват ли Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев за раздора с гологлавия шоумен? Какво се случи с дамите в антуража му Алекс, Деси, Галя и Нина Николина? Има ли пръст Слави в шеметната кариера на Иван Бърнев? Какво правят Зуека и Мъйнов далеч от погледа на Трифонов?
Какво се случва с осмелилите се да кажат "чао" на Слави - отговорът получавате днес в култовата съботна рубрика на "Монитор" "5+5 този уикенд".1. Любомир Нейков image СНИМКА: ВАЛЕНТИНА ПЕТРОВА

Любомир Нейков гордо носи титлата “почетен циганин”. Дадоха му я обитателите на ромския квартал “Хаджи Димитър” в Каварна

Смело хвърли ръкавица на бившия си работодател само половин година след като го напусна. Любо направи своя продуцентска компания “Дрийм тийм прадакшънс” и шоуто му “Комиците” е сред най-гледаните в момента. Нейков обмисля раздялата с Трифонов цели две години. Явно е изпипал всичко до маниакални подробности, защото резултатът е впечатляващ.
Електротехник и кукловод по образование, комик по призвание, еколог по душа. Тези компоненти изграждат сложната личност на Нейков. На тв екрана той изглежда хипер веселяк, в реалния живот обаче е изненадващо сериозен. По-вероятно е първо да изнесе екологична беседа, а чак след това да разкаже любимия си виц. Любо едно към едно Вярвам в отбора-мечта. Никой не иска втори Тодор Живков от лошата му страна. Диктатурата и взимането на еднолични решения са връщане назад в еволюцията, а ние вървим напред.
Ако минаваш през живота като сърдит турист, няма как да забавляваш хората около себе си, защото си неискрен. Ставаш лицемерен на сцената и това веднага се усеща. Има хора, които искат да са много смешни и забавни, но са настроени негативно генетично.2. Марта Вачкова image СНИМКА: ИВАН НЕГРЕВСКИ

Марта Вачкова притежава голямо сърце и често се включва в инициативи като борба с остеопорозата или рака.

Актриса. Дъщеря на легендата Григор Вачков. Кака Сийка. Водеща на токшоу.  Царица на офроуд ралитата. Тези определения неминуемо съпътстват Мартина Вачкова. В зората на демокрацията тя излезе от сянката на баща си и придоби собствен облик в студентското предаване “Ку-ку”. Славата продължи да върви с нея и в “Хъшове”. След разрива с Трифонов стана ядро на “Каналето”. С упадъка на предаването обаче се разпадна и кръгът около Камен Во. Професионалният застой не се отрази на личния живот на Вачкова и тя сви семейно гнездо. Роди дъщеря си Рада. Идилията с бащата на детето й - Радостин Миладинов продължи осем години и приключи в съда. Тъкмо, когато всичко изглеждаше загубено, птичето на късмета кацна отново върху рамото на Марта. Направи първото си токшоу по Канал 1 “Защо не”. Сега 47-годишната дама изживява ренесансов апогей като водеща на “Жените” - всяка сутрин от понеделник до четвъртък. И от време на време се пуска в състезания с 4-колесни мотоциклети.Марта едно към едно
Винаги ще ме наричат “Марта от Каналето”. Така, както години наред моя баща го наричаха Митко Бомбата. Той взе награда за най-добър актьор на “Сан Ремо” в Италия, с филма “Последно лято”, но в България си остана познат като Митко Бомбата и актьорът от “На всеки километър”. Така че, аз винаги ще си остана за публиката Сийка циганката, Г-жа Венче, Габи.3. Иван Бърнев image СНИМКА: АЛЕКСЕЙ ДИМИТРОВ

Иван Бърнев е лице на европейското кино в момента. Актьорът играе главна роля във филма на Иржи Менцел “Обслужвах английския крал”. Превъплъщението му донесе наградата на критиката на тазгодишното Берлинале.

Звезда на тазгодишния фестивал в Берлин с участието си в новия филм на Иржи Менцел. “Малка фирма” в тв реклама на голяма банка. Ученик на Ламбо. Носител на награда “Аскеер”.
Този актьор мина като комета през “Хъшове”. От времената със Слави и компания му останаха спомените за рояци фенки, автографи, суматоха. На върха на медийната слава Бърнев предпочете да се оттегли в театъра. И не сбърка. Вярно, че доскоро му даваха все роли на загубеняци, но пък тъкмо така го откри Иржи Менцел. Носителят на “Оскар” работи с него във “Вечеря за тъпаци” и “Къде беше снощи?” в Сатирата. Години по-късно го покани за главната роля във филма си “Обслужвах английския крал”. За нея Иван беше удостоен с наградата на критиката на Берлинале.
На върха на славата си Бърнев е щастлив млад татко  - по време на снимките на лентата в Чехия нежната му половинка - актрисата Маргита Гошева го дари със син. Кръстиха го Матей.Бърнев едно  към едно Ние сме като изтръгнато от корен дърво ­ като мушмулите, които падат. Ама били зрели…Хубаво, имаме готини актьори, ама то няма филми.
4. Васил Василев-Зуека image СНИМКА: ТАНЯ НИКОЛОВА

Зуека сам си е господар в създадения от него театър “Кредо”.

Зуека. Такова животно има и е рекламно лице на банка и на Хюндай. Първоначално викали на Васил Василев “Заека”. Но веднъж някой го “изгъзил”, както сам се изразява, и от заек прякорът му станал Зуек. Всенароден любимец още от времето на “Ку-ку”. Той е от малцината, които никога не попадат в сянката на Трифонов, а винаги излъчват собствена светлина. Още през 1992-а заедно с Нина Димитрова създава театър “Кредо”. Спектакли като култовия “Шинел” по Гогол не са единственият плод на тандема. Най-големият шедьовър на артистичната двойка е дъщеря им Девина.
Все пак обикалят света, надянали “Шинел”-а. Спектакълът събра  овациите на публиката и критиката на над 150 международни фестивала в Европа, Азия и Америка. На най-големия фестивал на изкуствата в Единбург, става хит - печели симпатиите и на критиците, за което му е отредено място в “Топ 20”.  С “Шинел”, Зуека успява да “изтърка подметки” и на сцената на Кралския Шекспиров театър.Зуека едно към  едно
Забравям за хубавото, като правя анализи. Всичко слагам под ножа. Лошото е, че тепърва суетата ще ни завладява. Сега ни е времето. Абе, щом започнах да се обезкосмявам вече, не знам накъде съм тръгнал. Как беше сега... метросексуалност. Ама слава богу, не съм метро”
5. Нина Николина image СНИМКА: БТА

Голата гръд на Нина Николина заслепи всички през март 2004 на раздаването на наградите на БГ радио.

Звездата й изгря с “Назад, назад, моме Калино” в “Хъшове” и се разгоря под крилото на Слави Трифонов. Певицата обаче бързо разбра, че докато не излезе от сянката на Дългия, винаги ще минава за негово протеже.  Крехкото момиче от Враца се осмели да му каже “чао” още преди 7 години и се втурна към самостоятелна кариера. Ориентира се бързо към търсенето на пазара и скоропостижно замени амплоато на народна певица с това на секссимвол. Съблече се пред обектива на “Плейбой”, после размисли и заплаши със съдебна битка. Снимките все пак излязоха и дадоха допълнителен тласък на кариерата й. Николина уж небрежно показа зърна и на раздаването на наградите на БГ радио през март 2004. Може да е случаен инцидент, а може и да се е вдъхновила от Джанет Джексън, която заголи гръд на финала за Супербоул месец по-рано.
Днес 31-годишната Николина има зад гърба си пет албума и безапелационни хитове като “Ти” и “Нека вали”.Нина Николина едно към едно Аз намирам любовта в много малки неща - последният път се влюбих в кучето си. Но що се отнася до мъже, аз съм по дългите връзки, така че не съм откривала кой знае колко много пъти любовта. При мен влюбването се примесва с обичта, със себеотдаването, затова ми е странно да описвам периода на влюбване.1. Десислава Добрева image СНИМКА: DESSY.US

Отвъд Океана чаровната Деси трупа успехи на любовния и учебния фронт в очакване да я забележи звукозаписна компания.

Близо три години откакто не пее в шоуто на Дългия. За това време Добрева се омъжи за ученическата си любов Мартин, дипломира се в Консерваторията в София и прелетя Океана. Успя да завърши “Бъркли колидж ъф мюзик” и през юни ще получи тапия за бакалавър. Естествено, на церемония със задължителните черни тоги. Казва, че ще я удостоят със степен Summa Cum Laude ­ най-високата академична оценка в целия випуск. Безспорните успехи в учението, засега не вървят с такива в музиката. Макар и в Страната на неограничените възможнисти, засега Деси няма подписан договор със звукозаписна компания.
И до ден днешен не е много ясно дали тя напусна Слави или той я уволни, заради лоша дисциплина. От работата й в Шоуто остана прякора Детелинката. Дължи го на Годжи - когато я видял за пръв път, му заприличала на късметлийското цвете.
Деси е родом от Варна и първите й изяви са като продавачка на сладолед на Златни пясъци. В Х клас започнала да пее по заведенията. Деси едно към едно Работя по въпроса не аз да докосна блясъка на Холивуд, а Холивуд да докосне моя български блясък”.
Не изживявам американската мечта, а си я построявам. И то с български хъс и инат.
Храната, въздухът в големите градове, манталитета на средния американец, изключително големите разстояния, поголовното затлъстяване и лесното затъпяване, спомагано от американската телевизия ­ все неща, които ми правят лошо впечатление. 2. Александра Раева image Или просто Алекс. Внучка на руската баронеса Любов Бардская. Дъщеря на актьорите Наталия Бардская и Илия Раев. Коридорната мълва в bТВ я спряга за гадже на Трифонов. Според част от клюкарите Слави я изгонил от шоуто, понеже скъсали. Други пък твърдят, че сама се оттеглила, защото чака дете от него. Актуалният слух около бременността на Раева е, че е в петия месец и обикаля магазини за бебешки дрехи. Дали всичко това е вярно - не се наемаме да твърдим. Ясно е обаче, че Алекс ще продължи да бъде мишена на папараците.
До миналата година можеше да бъде засечена по монокини на плажа в Албена. Редовно участва и кампаниите за борба с рака на гърдата. Твърди, че има силно биополе и понякога предсказва неща, които се случвали след време. Веднъж сънувала рождените дати на четирима колеги на майка й. Справката показала, че данните са верни.
Завършила е едновременно музикално училище и художествена гимназия. Учила е оперно пеене при Валери Попова - майка на дивата Александрина Пендачанска. image СНИМКИ: ВЕНЕТА АЙНОВСКА, “ПАНТЕН”

Алекс Раева като рекламно лице на шампоаните “Пантен”…и по монокини на плажа в Албена преди три години.

Алекс едно към едно
От Слави може да се научи много, стига само да стоиш и да го гледаш. Кара ни се, но е справедлив.
3. Тончо Токмакчиев image СНИМКА: ИВАН НЕГРЕВСКИ

Освен кариера като актьор Тончо Токмачиев се пробва и в политиката.

Актьор. Рекламира олио. След края на “Каналето” по-известен като отявлен цесекар и таралеж без бодли от партията “Новото време”, отколкото с ярки професионални постижения. През септември 2005-а при победния гол на ЦСКА срещу Байер (Леверкузен) от радост счупи стъклото на журналистическата кабина.
От миналата година прави опити за връщане в театъра. Игра в “Д-р”, спектакъл на Бойко Богданов в театър “Сълза и смях”. Сега участва в “Маршрутка” в Сатиричния театър, по пиеса на друг виден чорбар ­ Елин Рахнев. Веждите му се повдигат учудено и в актуалния по екраните филм на Илия Костов “Време за жени”. Там Токмакчиев е училищен директор. Влюбен е в младата даскалка по английски (Биляна Петринска), но я уволнява заради кариерата си. Във се още недовършената лента на Андрей Слабаков “Хиндемит” Тончо е охранител, който е станал овчар, и обратното.ТОНЧО ЕДНО КЪМ ЕДНО
По света успелите хора не само са на изключителна почит, но са и моторът, движещата сила. Плъхът и мишката не го могат. Ето защо в България сме на това дередже. За всеки успял човек казваме: “Абе, мани го, аз съм спал със сестра му”. 4. Руслан Мъйнов image СНИМКА: ДИМИТЪР КЬОСЕМАРЛИЕВ

Има диплома за заварчик. Готов е и сега да хване електрожена при необходимост.

Актьор. Залязла чалга звезда. Автор на хард чалгаджйските хитове “Тъпа овца”, “Що така бе, Миме”, “Всичките прасета на мезета”, “Зет заврян”, “Дърт козел млада върба лющеше”. Звездата му изгрява като актьор в “Хъшове”, после продължава в “Шоуто на Слави”. Раздели се с Трифонов през 2004-а. Заряза и попфолка. Напоследък се подвизава в “Господари на ефира” - първо като водещ, а сега пародира Азис в “Баш брадър”.
Бесарабски българин. Роден е в Измаил, поема пътя към София едва 17-годишен. В родината си има диплома за заварчик, четвърти разряд. Готов е и сега да хване електрожена при необходимост.
Миналата неделя взриви от смях публиката в театър „Българска армия”. Заедно с Кръстю Лафазанов, Мариан Бачев и Ангел Георгиев, Мъйнов играе главна роля в комедията “Цялата свинщина”. Авторът на пиесата Иван Кулеков е писал монолога му именно за него.Мъйнов едно към едно Аз благодарение на чалгата съм постигнал доста в живота си. Пял съм тази музика седем години. 
Песните ми нямат дълбоко съдържание, не са някакви непреходни опуси, които ще останат за поколенията. Давам си сметка за това, но въпреки всичко подобни случки са ми много приятни. 5. Галя от Сатен image СНИМКА: ИВАН НЕГРЕВСКИ

“Сатенката” Галя е постоянно присъствие на светските партита.

Танцьорка, хореографка, певица.  Постоянно присъствие по светски партита и промоции. Силикон в устните. Изпълнителка на парчето “Топъл сатен”. Обожава скъпите парфюми, скъпите коли и високите скорости.
Родом от Силистра. Баща є бил хладилен техник в местния месокомбинат, а майка є математичка. Мечтата є била да стане циркова балерина. После дошла в София да учи туризъм в НБУ. Една година є оставало да завърши, когато шоуто на Слави я погълнало изцяло. Трифонов забелязва нея и балета є на ревю на “Форум българска мода” и ги кани за промоцията на албума “Няма не искам”. От там нататък “Сатен” го следва в “Хъшове”, а после и в bTV.
ГАЛЯ ЕДНО КЪМ ЕДНО Аз съм “за” пластичната хирургия, за това една жена да избира как да изглежда. Имам корекции на устните и това не ме кара да се чувствам по някакъв различен начин. 
И Мадона не е учила за певица, но това не й пречи да е звезда


Тагове:   Монитор,   най,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenak
Категория: Забавление
Прочетен: 1536266
Постинги: 214
Коментари: 336
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930