Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2009 13:06 - 5 актуални двойки ...и 5 VIP раздели
Автор: elenak Категория: Забавление   
Прочетен: 4818 Коментари: 0 Гласове:
2



Бърз преглед на семейното статукво в редиците на шоубизнеса, спорта и политиката 21Ноември, 2009
ЕЛЕНА КРЪСТЕВА
image Снимка: БУЛФОТО

Освен на партита новата двойка се изявява и като благотворител. Дончева и Недков регистрираха фондация за подпомагане на болни деца и на деца, пострадали при улично и домашно насилие.

"Бракът донася много огорчения, но безбрачието не дава никакви радости", констатира през XVIII век английският поет Самюел Джонсън. В края на XX пък един спортен журналист в България поучава колегите си, че бракът не е нищо друго освен размяна на лоши миризми и лоши настроения.

Посветихме култовата ни рубрика "Пет плюс пет този уикенд" на най-оборотните двойки в медиите през последните месеци. Някои от тях са твърдо "за" размяната на подписи в гражданското. Други решават да не развалят нежните чувства с бракуване. При трети коварството е надделяло над любовта, а четвърти се обичат "по сметка".

1. Юлияна Дончева - Станислав Недков

„Българската Деми Мур" - едва ли бившата тв водеща и царска депутатка е мечтала за честта да бъде сравнявана със звездата на Холивуд. Точно този етикет обаче смени не особено елегантния й прякор Баничката.

Дончева попада под общ знаменател с Деми заради младо гадже. Тя и борецът Станислав Недков, който идния месец става на 28, са най-горещата хайлайф двойка в момента. Разликата във възрастта им е 16 години. Заради любовния водовъртеж уж разумната Дончева заряза семейно огнище на четири петилетки.

„Той е изключително сериозен за възрастта си, работи много върху себе си, а като си постави цел, нищо не може да се изправи на пътя му", твърди Дончева в редките си изявления по темата.

Новият господар на сърцето й е израснал в бедно работническо семейство, както разказва той самият в едно интервю. „Баща ми работеше в „Родопа" и правеше луканки, а майка ми правеше първите цветни телевизори в България. Въпреки това рядко хапвахме луканки вкъщи и чакахме доста години, за да си купим цветен телевизор", откровен е Стъки.  10-годишен попада в спортното училище във Велико Търново и става пръв приятел с Калоян Махлянов, известен по широкия свят като Котоошу.

В момента Стъки протяга юмрук към световната титла по смесени бойни изкуства. Крачката към купата направи в Япония, когато победи шампиона Кевин Ранделман-Чудовището. „Станислав е първият българин, който изправя японците в центъра на Токио на крака с победа в смесените бойни изкуства", хвали го менторката му в любовта и живота. Тя била на мача и стояла на първия ред в залата. Стискала обаче очи, за да не вижда как американецът налага любимия й. Едва след победата на Станислав се осмелила да изгледа записа от срещата.

 


 

image Снимка: БУЛФОТО

Надежда Михайлова стана г-жа Нейнски на 3 октомври в Мадрид.

2. Надежда и Светлин Нейнски

Бившият външен министър и настоящ евродепутат избира лъскавите списания, за да съобщи семейните новини. Така преди време на страниците на „Ева" разказа за връзката си със Светлин Нейнски. Неотдавна оповести, че се е омъжила чрез Harper"s BAZAAR.

„Годините на брака ми (с Камен Михайлов - бел.ред.) дадоха две прекрасни деца, прекарани моменти, емоции, споделени мигове. Но фактът, че се стигна дотук , показва, че с времето нещо се изгуби в превода. Човек не загърбва щастие... На 40 и няколко години решенията не са плод на моментна емоция", изповядва се Хубавото Наде в началото на годината. Тогава тъкмо беше минал разводът й. В актуалния брой на Harper"s BAZAAR разказва за второто си съдбовно "да", случило се на 3 октомври в българското посолство в Мадрид. Озарена от Светлин, екс Михайлова прие неговата фамилия Нейнски.

 


 

image Снимка: БУЛФОТО

Иван Лечев се стяга за четвърта сватба - този път с актрисата Жени Александрова.

3. Иван Лечев и Жени Александрова

Каре булки реди житейския пасианс на Иван Лечев. И друг път сме казвали за него, че е кавалер на тънката струна - в буквалния и преносния смисъл. Като музикант е виртуоз на китарата и цигулката, а като мъж - покорител на женски сърца. Три пъти се е разписвал в гражданското, сега пак стяга младоженски костюм. Този път заради актрисата Евгения Александрова. Сватбата ще е напролет.

Звездата на Жени изгря в мюзикъла "Ах, този джаз" в Народния театър, а съдбата й се кръстоса с тази на Лечев покрай първия "Мюзик айдъл".

"С Жени сме като един човек. Не вярвам в това, че противоположностите се привличат. Може, но за кратко. За дълго съжителство е хубаво хората да си приличат", разсъждава музикантът. В момента той е в процес на развод с третата си съпруга Велина, с която изкараха 14 години.

Познатите на Лечев се изумили от решението му да сложи отново брачна халка. "Самият аз сигурно ще имам обяснение за всичко това, но след години. Винаги съм се водел от емоциите. За мен паралелните животи - семейство и любовници, не съществуват. В един момент всички стават нещастни", мотивира се музикантът.

 


 

image Снимка: АЛЕКСЕЙ ДИМИТРОВ

Гала представи приятеля си Стефан на старта на предаването си "На кафе" тази есен.

3. Гала и Стефан

Доказателството, че във века на сайбърсекса все още има телефонна любов. Страстта на Гала и по-младия Стефан не започнала на кафе, а със сгрешен есемес.  Тв водещата вечеряла с бившия си съпруг и приятелското семейство Магърдич и Кремена Халваджиян. По някое време получила съобщение от непознат номер. Отговорила, че е грешка и написала истинското си име. Човекът се извинил, но след няколко дни пратил нов SMS - "Спорна седмица ти желая". Гала отвърнала. Така от съобщение на съобщение станали приятели. Половин година по-късно се видели на живо и телефонната любов се пренесла в реалния живот.

"Сигурно съм намерила човек, който харесва повечето от нещата у мен и не се сблъсквам с някакви негови очаквания да стана друга", казва тв звездата по адрес на Стефан. Не крие, че е щастлива с него и иска да му роди дете.

image

 

 

 


 

image БУЛФОТО

Дансингът направи Орлин Павлов и Яна Акимова двойка и извън паркета.

5. Орлин Павлов и Яна Акимова

Кралят и кралицата на бала в първото издание на Dancing Stars. През цялото време, докато се въртяха на паркета в ритъма на пасо добле, джайв или виенски валс, в медиите вървяха слухове, че двамата са нещо повече от партньори. И певецът, и професионалистката в танците отричаха. "Наистина тогава бяхме само приятели. Началото на връзката ни беше, когато започнахме да си липсваме. По време на шоуто аз много харесвах Яна, но тя си траеше. И аз си траех. Когато Dancing Stars свърши, все си звъняхме „хайде да се чуем", „хайде да се видим" и така нещата станаха реалност", разказва Орлин.

Освен любов на танците по bTV Павлов дължи и възхода в кариерата си. Преди това - цели три години е на дъното. Причината е "Евровизия" 2005. По онова време Орлин беше вокалист на "Каффе". Групата спечели правото да представя страната ни на конкурса, но се развихри скандал заради съмнения за манипулиран вот. "Всичко рефлектира върху мен. Все едно аз съм пращал есемеси и съм нещастник, излъгал цяла България", връща лентата назад Павлов. "Каффе" се разпадна, музикантите започнаха да свирят на други места, но Орлин остана без ангажименти. "Никой не искаше да ме погледне, камо ли да ме покани на участие. Dancing Stars беше най-доброто, което можеше да ми се случи миналата година. За което благодаря на Господ и на Яна."

 


 

…и пет VIP раздели

 


 

image Снимка: БУЛФОТО

Райна и Константин по времето, когато бяха щастливи заедно.

1. Райна и Коцето

Двете косебосета на попфолка от няколко месеца не чуруликат заедно. Можем само да гадаем причината, защото никое от „пилетата", както Райна и Константин се обръщаха един към друг, не я е оповестило публично. Не е изключено лисица да е дебнела край любовното им гнездо и да е отмъкнала Коцето. Според жълтата преса пръст в раздялата има актуалната звезда Преслава. Засега изпълнителят на „Черна роза" благопристойно мълчи по въпроса дали тя наистина е новата му избраница. Затова се въздържаме да запеем рефрена „Да ти честитя ли".

Любовният статус на Райна също е мъгляв. Покрай участието й във VIP Dance тръгна мълва, че партньорът й... се извива край нея не само на дансинга. Певицата обаче отрече и каза, че това е измишльотина на продуцентите. Неотдавна Терзийска - така е моминската фамилия на госпожицата, дори призна, че още обича Коцето. Каква ще е развръзката на тази „Любов по скалата на Рихтер", както се казва един от хитовете на Райна, предстои да видим.

 


 

image Снимка: ЕКАТЕРИНА ТИТОВА

Радост Драганова води тежко дело за развод с мъжа си.

2. Радост Драганова и Явор Златанов

Коварство и любов - духът на Шилер сигурно ще се разбунтува, че със заглавието на великата му трагедия, описваме тривиална семейна свада. Взехме го назаем, за да вкараме малко класика в медийния водевил, в какъвто се превърна един обикновен развод.

Сюжетът е средностатистически - амбициозна красавица е омъжена за богат мъж. Заедно са седемнайсет години, имат малко дете и много пари, но любовта си е отишла. Един ден хубавицата среща принца от мечтите си и пада в обятията му. Влюбените са щастливи, но се крият от съпруга. Той обаче не пасе трева, наема детективи и им отравя живота, пускайки снимки на прелюбодейците в жълтата преса. С идеята да изкара красавицата като единствена виновница за проваления брак. В тази схема няма нищо сензационно. Пикантната подправка идва от факта, че в ролята на красавицата е Радост Драганова - бившата водеща на „Огледала" и Dancing Stars, която работи и като юрисконсулт в столичната дирекция „Архитектура и градоустройство". Съпругът рогоносец е Явор Златанов, наследник на компанията за производство и поддръжка на асансьори „Изамет". Принцът пък е Ники Николов, известен като гласът на Биг брадър в едноименното шоу. Да се чудиш как врели и кипели телевизионери като него и Драганова са забравили, че Големия брат вижда всичко.

 


 

image СНИМКА: БУЛФОТО

Зара и Ицо Стоте манекенки - една връзка с изтекъл срок на годност.

3. Зара и Христо Сираков

Поредният медиен продукт с изтекъл срок на годност. Не е ясно кой е виновен за края на тази връзка, но със сигурност и двамата извлякоха дивиденти. Зара тунингова нос и други важни части от тялото си, а Сираков закрепи славата си на мачо, способен да задоволи във всичко момиче по-младо от него с 29 години.

Сега може да говорят колко са различни, но в едно си приличат като две капки вода - за тях вниманието на медиите е като въздуха за всяко живо същество. Свикнали са да произвеждат "новини" на тема "Страничните ефекти от подаръците и виаграта". Сега  разнообразяват репертоара с разсъждения за изневяра и несходство в характерите.

 


 

image

Халфът на ЦСКА Коста Янев обезвреди силиконовата сексбомба Дарина след 7-годишна връзка.



4. Коста Янев и Дарина

Ако халфът на ЦСКА инвестираше толкова енергия и страст на терена, колкото в силиконовата долина на Дарина, отборът му щеше да се представя много по-добре в мачовете от евротурнирите. Янев обаче в момента е затънал в долнопробен сериал и попада на спортните страници не с феноменални голове, а с истории от постелята. Така научихме, че неотдавна е "бил дузпата" на Дарина - горда притежателка на 820-кубикови импланти. Светската клюка реди, че връзката им е със 7-годишна давност. В Сливен, откъдето тръгва историята им, двойката стряскала комшиите си посред нощ със сластни стонове. Шумните им игри под възглавката били възнаградени с десет акта за нарушаване на обществения ред.

 


 

image БУЛФОТО

Връзката на Софи Маринова и Дачо се разгоря като печка от типа "циганска любов" и охладня също толкова бързо.

5. Софи Маринова и Дачо

"Изборът на Софи" - през 1982-ра това беше заглавие на велик филм на Алън Пакула с Мерил Стрийп в главната роля. Историята е за еврейка в концлагер, принудена от нацистите да избере кое от двете й деца да живее и кое да умре. През 2009-а "Изборът на Софи" е пример за циганска любов. Главни герои в нея са простодушната етрополка Софка и Дачо. Малка, но съществена подробност е, че Дачо е доведен син на Маринова и брат на собственото й дете Лоренцо.

Преди няколко години двойката втрещи мешерето с греховната си любов. Сега отново е на "топа на устата" заради шумната им разлъка.

„Разделихме се преди месец, болна съм по него, още броя дните", признава Софи. Според нея нямало конкретна причина за раздялата им. Просто Дачо взел самостоятелното решение да се подстриже нула номер. Побесняла, певицата му казала да си събере багажа и да се върне, когато косата му порасне. След няколко дни ядът й минал, но Дачо отказал да се върне. Обяснил, че иска да се реализира сам, а тя била прекалено властна.

Не се наемаме да гадаем дали така свършва love story-то на Софи. Допускаме, че цялата работа може да е PR акция за лансиране на новото й парче "Боледувам".

 



 

.
. Живот: други материали


Тагове:   VIP,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenak
Категория: Забавление
Прочетен: 1537363
Постинги: 214
Коментари: 336
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930