Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2010 23:44 - Петте най-досадни BG двойки…и петте чужди
Автор: elenak Категория: Забавление   
Прочетен: 5741 Коментари: 1 Гласове:
1



ЕЛЕНА КРЪСТЕВА/МОНИТОР, 30 януари

България все още е страна с отрицателен прираст, но в последните години наблюдаваме скоростно размножаване на една особена порода. Тази на VIP досадниците. В началото на 90-те подобни елементи липсваха напълно в местния пейзаж. Днес доминират. Хранят се с медийно внимание и за да го получат, сами пускат въдици. Посвещаваме актуалната ни класация "Пет плюс пет" този уикенд тъкмо на тези фигури. Къде зреят най-досадните особи у нас? Кога симпатягата става отегчителен? Що е то досадник за пример и има ли почва у нас? Кого копират най-досадните знаменитости на България? Все интересни въпроси, чиито отговори ще откриете в култовата ни рубрика.

 

  1. Иван, Андрей и жените им

 

Поотделно те са каре симпатяги. Съберат ли се в една медия, стават ненаситна ламя, която гълта златните ябълки на тв ефира. Преди няколко месеца bTV отсече двете глави на халата „Междинна станция". На тяхно място обаче израснаха четири - Иван, Андрей и „отчаяните съпруги" Вихра и Даниела, които сега са окупирали Нова тв. Не знаем доколко половинките на напористите продуценти и тв водещи са наистина отчаяни, но към момента съпруга е само Даниела. Сватбата на Вихра предстои. В тези факти няма нищо досадно и отегчението ни идва от друго. Иван и Андрей превърнаха личния си живот в маска на професионалния -  все повече слушаме и четем къде и колко са изпили или какво вълнува жените им, а качествата на предаванията им се коментират все по-малко. И затова са виновни не медиите, а обитателите на междинната станция, които забравят, че понякога и мълчанието е златна ябълка.

 

  2. Софи Маринова и Дачо

 

От обратите в ромската им сапунка вече ни присяда. Есента на миналата година гледахме Епизод IV под надслов „Момчето си отива". Сега е ред на "Завръщането на джедая Дачо". Бърз преглед на любовната сага показва, че полза от нея все пак може да се извлече - ако стане основа за нови сюжетни линии на „Забранена любов". Първият сезон на Софкиния сериал беше под мотото „Циганска тройка" - заради факта, че изпълнителката с диапазон пет октави направи баджанаци баща и син Игнатови. Славея от Етрополе, както наричат изпълнителката на „Единствен мой" и „Нежна е нощта", най-напред се залюби с барабаниста Петър. После обаче се прехвърли на сина му Данаил, по-известен във VIP средите като Дачо. Любопитен факт е, че Игнатов-младши е брат на Лоренцо - първородния син на Софка. След тази завръзка действието на ромския сериал потече в спокойно русло, мина през две неосъществени сватби и пролетно участие на двойката в шоу под наблюдението на Големия брат. Преди четири месеца Софи и Дачо уж скъсаха. „Болна съм от него, още броя дните", призна тогава певицата. Мъката й обаче роди парчето „Боледувам".

 

  3. Нина Никол и Митьо Крика

 

Двойка, способна да се обиди, че не е на върха, независимо за каква класация става дума. За своите петнайсет минути слава тандемът е готов да сподели най-интимните си секрети. Тайната на Нина, разкрита в ефира на Pro.bg през октомври 2009-а, е че ако Митьо не отиде на лекар, за да разбере защо опитите за бебе не се получават, може да се раздели с него. Признанието на благоверния й пък е, че на „крика" му кацат деветнайсет врабчета. Изобщо за този тандем не е проблем да произведе „новини". Защото знае, че няма лоша реклама.
4. Алисия и Валери Божинов

 

Най-ярките представители на конфигурацията футболист-фолкпевица. На всичкото отгоре с етикета "българските Бекъм". Не сме сигурни дали прозвището е свързано с постиженията на Божинов на терена и певческите изяви на половинката му. Засега домораслите знаменитости бележат точки основно в PR акции и нагласени скандали. То не бяха преследвания и "разкрития" за изневери в комплекса "Царско село", то не бяха дуели на честта в танцово шоу, то не бяха закани за съдебни дела. Ако можеше шумотевицата в медиите да вкарва голове или да  прави добри песни, то нашенските Бекъм щяха да са по-богати от оригиналите. 

 5. Николай и Евгения Баневи

 

Баневи докараха Джо Кокър в България. Баневи спретнаха най-луксозната сватба у нас. Роклята на Банева, обсипана с перли и диаманти и изработена в Париж от екипа на прочутия ливански дизайнер Ели Сааб, е най-скъпата дреха, пристигала в България. Баневи са сред меценатите на България. От тези  медийни отзвуци за фамилията излиза, че семейството знае най-добре къде са "пътят, и истината, и животът". На фона на новини за бедстващи сирачета или жертви на природни стихии подобни "светски съобщения" обаче звучат цинично. . ...и пет чужди
1. Анджелина Джоли и Брад Пит

 

Въпреки че в последния месец новините за семейния им статус ни дойдоха до гуша, Брад и Анджелина остават досадници за пример. Ако във всяка държава имаше поне една такава двойка, светът щеше да е по-добро и красиво място за живеене. Защото Бранджелина, както ги нарекоха медиите, освен звезди от светската въртележка са и хора с големи сърца. Няма друга холивудска двойка, която да е отделила толкова лични средства за благотворителни каузи. Само за миналата година актьорите дариха $8 милиона в акции на милосърдието. След земетресението в Хаити преди две седмици пак те бяха първите, протегнали ръка. Още преди да тръгнат организирани кампании Анджелина Джоли и Брад Пит дариха $1 млн. от състоянието си, възлизащо общо на $330 млн. При такива жестове няма как да не им простим панаира на суетата. Смекчаващи досадата обстоятелства са и шестте им деца - трите биологични Шайло Нувел, Нокс Леон и Вивишан Маршлин, както и трите осиновени - етиопката Захара, камбоджанчето Мадокс и виетнамчето Пакс Тиен.

 

  2. Дженифър Лопес и Марк Антъни

 

По-досадни от задните части на Джей Ло са само медийните й изяви с близките до сърцето й мъже. Години наред шоубизнесът отвъд океана се въртеше главно около "Б" страната на латинодивата и връзката й с рапъра Пъф Деди. Научихме пикантни подробности за любимите им пози и ролята на наркотиците и скандалите в живота им. После Лопес завихри афера с хореографа си Крис Джъд. След него дойде ред на носителя на "Оскар" Бен Афлек… И така до срещата й с Марк Антъни. Нещата уж тръгнаха в мълчание, но двойката мина през олтара, размножи се и отново потърси медийно внимание. Този път на прицел не е фамозното дупе на Джей Ло, а децата й. Близнаците Еми и Максимилиян, родени преди година, станаха знаменитости още с първия си плач. Списание „Пийпъл" ги пусна на корицата си срещу 6 милиона долара, а няколко месеца по-късно звездните им родители ги помъкнаха на турне.

 

3. Том Круз и Кейти Холмс

 

Допреди няколко години бяха лидери в класацията на най-големите холивудски досадници. Към момента държат бронза, а №1 е дъщеричката им Сури. Според списание "Форбс" тя е най-влиятелното звездно отроче. Само за една година заради родителите си малката красавица е спомената в повече от 1300 публикации. Коментират се както храните й, така и дрехите й. Така научихме, че невръстната Сури ходи на токчета, вдъхновена от обувките на майка си. И не само това. През 2006-а, докато Кейти раждаше без стон по рецептата на сциентолозите, чийто последовател е мъжът й, светът охкаше вместо нея. Сега "вълненията" са други - ще се разделят ли двамата актьори. Един ден "добре осведомени източници" от обкръжението на двойката подшушват на пресата отвъд океана, че нещата вървят към край. На следващия ден същите "източници", опровергават новината и раздуват мераците на семейството за второ дете. PR машината работи добре и дори да не са на екран, звездите влизат в домовете на низините с утрешния вестник.

 

  4. Дейвид и Виктория Бекъм

 

Бивша певица и позалязла футболна звезда. Семейството превърна самo себе си в продукт и е готово на всичко, за да се продава добре. Жалко, че търгува само с известността си. Да сте чули някой нов хит на Виктория? А за скорошен феноменален гол на Дейвид? Двойката обаче е сред актуалните модни икони. И в пряк, и в преносен смисъл. Защото Виктория се захвана с дизайнерство. Участва дори на Седмицата на модата в Ню Йорк. Да не пропуснем - стана и героиня на нова компютърна игра, разработена от Никълъс Джакуарт. В нея ексвокалистката на "Спайсгърлс" крещи "Помощ, трябва да напълнея!". А услужливите геймъри тутакси започват да мятат по нея хамбургери, пици и всякаква друга манджа. В рамките на 30 секунди съпругата на Дейвид Бекъм скача от прозорец на прозорец в собствената си къща, готова да лапа с отворена уста - печели този, който по-обилно я натъпче.

 


5. Джордан и Питър Андре

 От един месец двамата официално не са съпрузи. Включваме ги в тази класация, защото години наред я оглавяваха безапелационно, а накрая досадиха на всички и с развода си. Даже пищният бюст на Кати Прайс, както е рожденото име на Джордан, не може да замаже отегчението ни от двойката. Докато бяха женени, едрогърдата моделка и тв звезда и певецът Питър Андре бяха начело в класацията на най-досадните знаменитости, които използват социалната мрежа "Туитър", писа британският таблоид "Сън". Прайс изпозваше сайта, за да напада половинката си, докато течеше разводът им. Вместо да спечели симпатия обаче 36-годишният Андре е класиран на второ място, защото постоянно досажда с постове за музикалната си кариера



Тагове:   Алисия,


Гласувай:
1



1. анонимен - Жан Клод ВанДал
17.04.2010 02:34
Едно предложение за корекция-четирите четвъртинки иваноандреевки да се обособят в отделна категория-мегадосадници,а тяхното мякто да заемат Скумрия Лигнатова и Педерачков.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elenak
Категория: Забавление
Прочетен: 1533386
Постинги: 214
Коментари: 336
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031