Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2008 08:20 - Петте най-секси вегетарианци у нас...и пет в Холивуд
Автор: elenak Категория: Забавление   
Прочетен: 18815 Коментари: 2 Гласове:
0



Бързо преброяване на VIP-тревопасните с красиви тела и блясък в очите

 

ЕЛЕНА КРЪСТЕВА

ДАНИЕЛ ФИЛИПОВ

 

Плод, зеленчук и щипка сексапил на вкус – с тези съставки вегетарианството набира VIP -последователи у нас. Каква манджа ще излезе накрая е трудно да се гадае, но едно е сигурно - „тревопасните”  у нас се множат като охлюви след дъжд.  И повечето задължително са с красиви тела и блясък в очите.

Кои са секси вегетарианците от новата реколта и предава ли се старата гвардия? Хващат ли се „за зелено” депутатите и вдига ли то...рейтинга им? Кой наш музикант  става тревоядец след убийство? Защо сексбомбите на Холивуд подстрекават да се откажем от  месото, а нашите хвърлят дрехи и задръжки в реклами на мастика? 

Все важни въпроси, отговор на които четете в култовата ни класация „Пет плюс пет този уикенд” .

 

1.     ДесиСлаваimage

На този етап е повече секси, отколкото вегетарианка. Едва това лято мина в отбора на тревопасните и си признава, че месото и животинските продукти все още й липсват. Импулсът да „мине на зелено” дошъл от необходимостта да отслабне – с гладолечение СексиСлава, както я наричат, стопила седем килограма. Всички видяхме ефекта на снимките, които певицата си направи с джиесем в банята. „Осъзнах, че правилното хранене е в основата на всичко. Спрях месото и всички животински продукти. Не казвам, че не ми липсват от време на време, но като цяло се чувствам доста добре”, споделя певицата в женско издание. Любимата й манджа, откакто се повегетарианчи, са пълнените тиквички.  

 

962201-1

СНИМКА:АРХИВ

На този кадър, разпространяван масово в Интернет, се виждат всички плюсове от вегетарианския живот на ДесиСлава.

 

 

2.     Ана Пападопуло

 

Допреди 14 години настоящата звезда на Народния театър хапвала мръвки до втръсване. Спряла месото внезапно със същата решителност, с която други отказват цигарите. Близките й се втрещили от неочакваната постъпка, но приели флирта на Ана с асортимента на „Плод и зеленчук”. По време на Пости Пападопуло минава на фотосинтеза като любимите си растения. По едно време ядяла само грах, мълви задкулисната клюка в Народния. И той обаче й писнал, както месото,. Едва преди три години актрисата върнала обратно рибата в менюто си. Почитателите й могат да я засекат в заведения със средиземноморска кухня, в които хапва салати и пасти със зеленчуци.

962201-2

СНИМКА: БУЛФОТО

Ана Пападопуло е вегетарианската следа в Народния театър

 

 

 

3.     Лили Ивановаimage

 

Неоспоримото доказателство, че сексапилът няма възраст. Видяха го всички, добрали се до един от двата й концерта в НДК миналата седмица. Да се готвят французите, защото Лили Иванова се разпява за шоу в парижката зала „Олимпия” на 9 януари.

Кралицата на музикалната сцена у нас зарежда "батериите" не с деликатеси, а с емоциите от добре свършена работа. От 11 години не вкусва месо и енергията й не секва. "Ям предимно растителни храни - плодове, зеленчуци, кълнове и зърнени зародиши, ядки. От храната си съм изхвърлила брашното, солта и бялата захар. Единствените изкушения, които си позволявам, са черният натурален шоколад и медът", разкрива еликсира на жизнеността Лили Иванова, цитирана в сайта на вегетарианците www.vegetarianstvoto.hit.bg. Освен това певицата никога не е пушила или употребявала алкохол. "За мен това са изключително вредни навици, всеки ден виждаме ужасните им последици", категорична е Лили Иванова.

 

962201-3

СНИМКА:

Кралицата на музикалната ни сцена зарежда „батериите” не с месо, а с плодове и зеленчуци.

 

4. Иван Костов

 

Лидерът на ДСБ влиза с летящ старт в класацията ни. Първо, защото е заклет вегетарианец. Освен това беше и министър-председател, а според фройдистите Властта е афродизиак. Могъщите мъже пък са еротична мечта на голяма част нежната половина на  човечеството. В момента Иван Костов е в опозиция, но това не е повлияло на излъчването му, закото в политиката Командира не пасе трева, а демонстрира яка захапка.

Костов е железен и по време на пости, защото съпартийците му коментират, че е деспотично стриктен преди Коледа и Великден. В момента е забравил за млякото и кара само на плодове и зеленчуци. Ободрява духа и тялото си като катери Черни връх и разговаря с теменужките в двора си.

Не случайно преди 7 години репортер на агенция "Ройтерс" го определи като "енергичен вегетарианец, изглеждащ по-млад за 51-та си години".

 

962201-4

СНИМКА:

Заклет вегетарианец и властен политик Иван Костов влиза с летящ старт в класацията на „тревопасните” у нас.

 

 

5. Коцето-Калки

 

Калки не можа да изгрее като звезда на паркета в  шоуто Dancing Stars. За сметка на това е признат знаменосец на вегетарианството у нас, по когото въздишат хищни и „тревопасни” дами. Коцето подклажда огъня с признания „страничните ефекти” на менюто си. Леко ми се увеличи либидото, вероятно от магданоза...", разправя през смях синеокият стоматолог и музикант.

Той „се хваща за зелено” преди 13 години заради убийство. По непредпазливост вокалистът на "Медикус" затрил куче. "Отивах на полети с парапланер. Запалих "Ситроен"-а и след като се вдигна, тръгнах... И тогава ми направиха знак, че нещо се случва. Спрях и видях, че отдолу е имало малко кученце. Опитвах се да го спася, може би, около час и тогава разбрах какво значи да отнемеш живота на някой и по-точно на едно невинно същество. Това беше много мъчително за мен и няколко дни след това не можех да ям. После... просто престанах да ям месо", изповядва се синеокият музикант в издание за вегетарианци. Преди да мине на зеленчуков режим отдавал дължимото уважение на месото и редовно похапвал шкембе чорба и луканка. Сега замества любимите си манджи с имитации, направени от витабел и други соеви продукти.

 

962201-5

СНИМКА: МОНИТОР

Калки става вегетарианец след като прегазва кученце.

 

 

...и петте най-секси в Холивуд

 

1.     Памела Андерсънimage

 

Памела Андерсън, покрила прелестите си само с листа от маруля. Този кадър е вдъхновение за всички представители на силния пол, независимо дали си го признават или не. Не е изключено от него да се е родила и идеята за билборда, в който фолкпевицата Галена загатва интимните си  части с диня. В холивудския случай рекламата ни подстрекава да се откажем от месото и да обърнем нов лист в живота си. А в балканския – да „жулим” мастика.

Позата на Памела не е изненадваща – тя е вегетарианка и отявлен активист на организацията за етично отношение към животните ПЕТА.

„Мъжете ловуват, защото имат нещо сбъркано в себе си”, обобщава силиконовата изкусителка. Покрай участието в култов тв сериал Памела получи прякора „спасителка на плажа”. От няколко години прозвището й е префасонирано в „спасителка на пилетата”. Андерсън взе на абордаж веригата за бързо хранене Кей Еф Си и призова хората да бойкотират пилешките специалитети, заради жестокото отношение на компанията към пернатите. Сексбомбата с вегетариански механизъм дори прати писмо до губернатора на Кентъки с искане да махне бюста на полковник Сандърс – основателя на Кей Еф Си, от сградата на парламента на щата.

 

962201-6

СНИМКА: www.peta.org

Памела Андерсън – една истинска сексбомба с вегетариански механизъм.

 

 

2.     Ричард Гиърimage

Постоянно присъствие в класацията „50-те най-красиви хора в света” на американското списание „Пийпъл”. Това обаче едва ли го вълнува особено, защото като истински будист е преодолял панаира на суетата. Гиър от десетилетия не яде месо и всички вегетарианци го сочат като пример за подражание. “Хората се обиждат от кампании за права на животните. Това е абсурдно. Това не е толкова лошо, колкото масовата смърт на животни в месокомбинат” – тези думи на Гиър се появяват във уважаващ себе си сайт за хранене със зеленчуци.

Звездата от „Хубава жена” и „Американски жиголо” обаче е много повече от редови „тревопасен”. Неговата любов към животните и отказа да яде месо, идва от любовта му към към живите същества изобщо. Религията на Гиър не му позволява да убие дори комар.

 

962201-7

Ричард Гиър отказва месото от любов към всички живи същества.

 

СНИМКА: www.thecinemasource.com

 
 

3.      Хилари Суонкimage

 

Носителката на два „Оскар”-а е вегетарианка от 20 години. „Винаги съм обичала животните, но едва когато станах на четиринайсет, осъзнах, че всъщност ги ям. Затова спрях да ям месо – червено, бяло и риба”, разказва Суонк в свое интервю. В началото спирането на мръвките й докарва анемия, после обаче Хилари се стабилизира. Тя не прибягва до месо, дори когато трябва да напълнее за ролята сиа във филма на Клинт Истууд „Момиче за милион долара”. Подлага се на протеинова диета и натрупва 11 килограма във вид на мускули.  Превъплъщението в боксьорка й донесе втория „Оскар”  през 2004-а. За да отбележи постижението Хилари завела мъжа си Чад Лоу и приятелите си във...вегетариански бъргър-ресторант. Ето какво казва собственикът на заведението Дайно Андрианос пред „Ел Ей Таймс”: “Тя влезе широко усмихната, вдигнала “Оскар”-а над главата си и всички избухнаха в аплодисменти. Това беше вълнуващ момент за всички. Компанията се нахвърли върху вегетарианските бъргъри пред погледите на останалите клиенти, а статуетката стоя на масата през цялото време.”

 

962201-8

СНИМКА:  СП.ЕСКУАЙЪР

Хилари Суонк отпразнувала втория си „Оскар” с вечеря във вегетариански ресторант. Статуетката стояла на масата докато актрисата и приятелите й преглъщали бъргъри.

 

 

4.     Дарил Ханаimage

 

Гневна вегетарианка в ареста – такава сценка се разиграва в реалния живот на актрисата Дарил Хана. От край време звездата от „Атаката на 15-метровата жена”, , „Блейд Рънър” и „Убий Бил” е защитничка на природата и любителка на зеленчуците и за тази кауза е готова на всичко. Преди три години се съблече протестно в парк край Лос Анджелис срещу строежа на склад там. Ченгетата опитаха да осуетят намерението й, но Хана се качи на един орех и оттам развя каузата си. Наложи се униформените да режат клоните на дървото. Стигна се и до намесата на пожарникари, които се изкачиха до русата фурия по стълба и я свалиха от там. В отговор вбесената дама, в която години наред беше влюбен покойният Джон Кенеди-младши размаха юмруци.

 

962201-8

СНИМКА: ASKMEN.COM

Заради любовта си към животните вегетарианката Дарил Хана се озовава в ареста.

 

5.     Алиша Силвърстоунimage

 

Най-сексапилната вегетарианка според тазгодишната класация на ПЕТА и лице на кампанията „Аз не ям месо” за защита на животните. Силвърстоун не хапва никакво месо, откак в детството си видяла да умъртвяват жива риба, за да я сготвят. „Не мога да се сетя за нищо по-добро на света от това да бъда вегетарианка. Нищо не е променяло живота ми така, както това решение. Чувствам се по-добре като личност, със съзнанието и отговорноста за моите постъпки. Освен това отслабнах, кожата ми се изчисти, очите ми заблестяха, станах по-силна и по-здрава и по-щастлива”, прехласва се по чудодейните ефекти на постенето чаровницата отБаровки”, „Батман и Робин”, „ Светлина от миналото” и сериала „Сватовницата”.

 

СНИМКА:IMDB.COM

Чаровницата от тв сериала „Сватовницата” беше обявена тази година за най-сексапилната вегетарианка в класацията на ПЕТА – организацията за етично отношение към животните.

 



Тагове:   най,   НАС,   холивуд,


Гласувай:
0



1. анонимен - Малеее, заклет вегетареанец съм, ...
27.03.2009 11:00
Малеее, заклет вегетареанец съм, но като ги гледам тия, ми се ще отново да се натъпча с месо! Десислава, Иван Костов, Коцето... Отивам в банята да си изплакна очите!
цитирай
2. rpatel - Е, аз не съм известна като тях, но и аз ...
29.04.2010 13:11
Е, аз не съм известна като тях, но и аз не съм яла месо от години! А и често да си призная никога не съм го обичала. Като дете винаги ме караха насила да ям пържоли, а аз все се дърпах и като пораснах казах СТИГА! Виж, от млякото все още не съм се отказала, нито от сирената, а яйца ям много рядко. А когато почувствам, че ми се яде нещо по така си купувам соеви продукти. И съм много доволна. Първо кожата ми изглежда страхотно! И второ и много по-важно, с чиста съвест мога да заявя, че нито едно животно не е било убито заради мен! Не ям месо, не нося естествена кожа и обичам природата! Това е моят начин да живея в хармония със себе си и със света!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elenak
Категория: Забавление
Прочетен: 1533305
Постинги: 214
Коментари: 336
Гласове: 3151
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031