Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2009 00:31 - 5 известни сърфисти в морето...и пет в Мреж@т@
Автор: elenak Категория: Забавление   
Прочетен: 4167 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.06.2009 00:32


 

image

Бърз преглед на търсачите на силни усещания в реалния и виртуалния свят

ЕЛЕНА КРЪСТЕВА/МОНИТОР, 20 май

Две акули гледат уинд-сърфист и едната разправя на другата: „Ето, това наричам обслужване – закуската на поднос и със салфетка!” Този брадат виц пак влезе в употреба, откакто Зорница София завъртя „Прогнозата” на голям екран. Режисьорката може и да се обижда, когато разглеждат филма й само откъм обяздване на вълните. Факт е обаче, че лентата примамва голяма част от зрителите точно със сърфа. Всенародният любимец Део и нашумелият Стефан А. Щерев от „Да разлаеш кучетата” тук попадат във вълнуващата компания на Асен Блатечки, Юлиян Вергов и Теодора Духовникова.

В „Монитор” също винаги сме на сърфистка вълна - независимо дали става дума за летене по ръба на морските талази или скачане от сайт на сайт в интернет. В култовата ни рубрика „Пет плюс пет” този уикенд четете кои са най-известните сърфисти в реалния живот и виртуалния океан.


1. Део

 

image

 

 

Хлопа му дъската и изпитва кеф от това. В случая става дума не за някоя откачена приумица на Део, а за любовта му към сърфа. Качи ли се на дъската, вечното хлапе винаги го раздава смело. Така след цял ден обяздване на вълните вечерта поднесъл годежен пръстен на половинката си Лора Караджова. Любовната оферта е отпреди година и се случила на остров в Турция. Същото кътче събира героите на филма „Прогнозата”, където играе победителят в благотворителния сезон VIP Brother.  Режисьорката Зорница София създава ролята на Виктор Облака именно за него. И преди да го повика на снимки, русокосият тв водещ не подозира как плъзгането по ръба на вълната освобождава напрежението. След десетдневен курс по сърфинг, който изкарват всички актьори във филма, Део не е същият. Преди отпускаше парата с бокс, а сега диша свобода при надбягване с вълните. Затова не ни изненада, че след края на риалити шоуто по Нова тв рукокосият водещ избяга именно на сърф. Заедно с половинката си Лора Караджова акостира на турски остров и разпусна напрежението. На същото място преди година след като цял ден обяздвали вълните Деян Славчев изненадал любимата си с годежен пръстен.

 

За да влезе в образа на героя си Виктор Облака от филма „Прогнозата”, Део научава да кара сърф за десет дни. Режисьорката Зорница София написала ролята точно за него.

 

 

2. Венета Харизанова

 

Волната ездачка. Така въздишат по Венета плажните гларуси, видят ли я да сърфира, докато вятърът танцува танго с косите й. Манекенката пори морето със същата лекота, с която дефилира по котешката пътечка. Защото Харизанова освен сексапилен топмодел е и истински майстор на спорта. Завършила е училище с профил „ски” и шусовете по белите писти са в кръвта й. Лятото обаче красавицата изживява опит за летене между небето и морето с кайт сърф. Смелата Венета бяга по вълните с дъската, теглена на въжета от огромно хвърчило. Ако сте от късметлиите, може да зърнете лупингите й край бреговете на къмпинг „Градина” или Лозенец.

 

962201-2

Харизанова заслепява не само с изявите си пред обектива, но и в екстремните спортове.

 

3.     Владимир Каролев

 

Единствен от отличниците в НДСВ знае какви са приликите между това да балансираш на фондовата борса и върху сърф, когато си сам сред бездна. Владо Мотиката обаче цепи по-нежно вълните, отколкото враговете с партиен билет и журналистите, които праща „да ктпат на село”. С годините е станал известна фигура сред свърталищата на сърфистите от Крапец до   Созопол. Зарибил е за флиртове с вятъра и сина си Александър. Любопитна подробност е, че плажовете на Виетнам също помнят как Мотиката се забива в морето, защото едно лято Каролев изкарва там отпуската си.

 

962201-3

Финансистът обича да се пуска на ръба на вълните.

 

 

4.     Асен Блатечкиimage

 

На кино благоговее пред сърфа си като Психопата – гуруто на балканската петорка в „Прогнозата”. В реалния живот по собствените му думи е „уравновесен пич с дебели нерви”, който докарва фенките до неуравновесени емоции. На представление пищят, а после го причакват и без автограф или снимка за спомен няма отърване. За всички почитатели уточняваме, че тази вечер Асен играе в „Кожа и небе” във Варна, утре цепи мрака с моноспектакъла „Секс, наркотици и рокендрол” в Модерен театър в София. В понеделник е обратно в морската столица с „Американска мечта”, два дни по-късно пак там ще играе в „Бардак”. Напечена програма, но Блатечки не се оплаква, защото обича край него да е жега. Тя го подсеща, че е време за сърф. А Асен лети по вълните далеч преди Зорница София да заведе актьорите си на уроци в Турция.

Във филма на Зорница София „Прогнозата” Асен Блатечки е обсебен от сърфа.

 

5.     Николай Мартиновimage

 

Самотен баща на близначки и инструктор по екстремни спортове  – от мотокрос до гмуркане през сноуборд и уиндсърф. Изобщо, специалист по всичко, което вдига адреналина. Победата в „Сървайвър” му донесе прякора „Родопския Маугли”. Иначе 41-годишният Мартинов е бивш моряк, състезател по лека атлетика и бобслей. Капитализира добре участието си в риалити шоуто на bTV. Удвои хонорара си – преди взимаше по 60 лв. на час като ски учител в Банско, след това тарифата скочи на 120. Сега сървайвърът Ники дава инструкции за оцеляване по морето. Ако някой ден напише трактат със съвети за извънредни ситуации, ще стане бестселър.

 

962201-5

Победителят в миналогодишния „Сървайвър” е в свои води навсякъде, където „мирише” на адреналин.

 

 

...и петима в Мреж@т@

 

 

1.     Биляна Йотовскаimage

Собственичката на дупето с най-широко представителство в реалния и виртуалния свят. Миналата година топ моделът на „Визаж” спечели конкурса за най-сексапилни задни части в България и оттогава Йотовска е сред най-търсените за общуване манекенки. Само в социалната мрежа Facebook има около 5000 приятели - приблизително колкото древноримски легион. Това подсказва, че Биляна има и бързи пръсти, които чевръсто тракат по клавиатурата. Пробва да обърне внимание на всеки и прекарва доста време в чатове. Разцъква мишката и върху сайтове за изкуство. Това не е случайно. Притежателката на очарователна Б-страна е с диплома от Националната художествена академия, специалност „Книга и печатна графика”.

 

962201-6

СНИМКА: АРХИВ

Познаваме прелестите на Йотовска от рекламите на водка „Флирт” и от клипа на Красимир Аврамов към парчето Illusion, с което атакува „Евровизия”

 

2.     Кръстю Капановimage

 

Покрай прословутата си любов към експеримента, неочаквано и за самия  него прочутият стилист се оплете във виртуалната мрежа. Мишката и клавиатурата здраво са го заклещили и в последно време Капанов плува сред сайтове в Интернет, вместо във водопад от коси на лоялни клиентки. Най-новият му проект е списанието „Прическа и стил”, което скоро ще се появи и онлайн. Къци, както го наричат приятелите му, е доста активен и в социалната мрежа Facebook. Контактите му там се простират от Атлантика до Урал, а сред 900-те му виртуални другари са политици,журналисти, актриси и начинаещи шоузвезди.

 

 

 

 

 

3.     Игор Марковски

Така изглежда един търговец на картини, когато импресионистите почиват в мир. Името му „свети” почти денонощно в чат програми като като Skype, и подсказва, че Игор бди на линия. Може да громи на покер големи и още по-големи играчи. А може тихо да реди лекции в социалната мрежа Facebook. „Лицевата книга”, както я нарича арт дилърът, е място за образователната му програма. Бройката на „учениците” му отдавна е минала кота 1000. Марковски бълва клипове и житейски подробности за велики музиканти и играчи от световния шоубизнес. Анализира, съпоставя, обучава. От постовете му във Фейса може да излезе великолепен справочник по история на музиката от XX век. Игор пуска и текущи новини – откъде другаде човек да научи, че през септември великолепният сър Елтън Джон ще бъде на частно парти в България. Ако се чудите къде е в цялата плетеница са произведенията на изобразителното изкуство, които Марковски търгува – отидете на http://www.am-bg.com. Това е виртуалният адрес на аукционната къща „Аполон и Меркурий”, чийто съсобственик е Игор.

 

СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Арт дилърът Игор Марковски е здраво вързан за Мрежата, така както брат му Вени Марковски, смятан като баща на българското интернет общество.

 

 

4.     Азис

 

Вманиачил се е на тема контакти навсякъде и по всяко време. Когато не търси опора в мускулести обятия, Васил Боянов пуска пипала в Мрежата. Преди няколко години завърташе виртуални флиртове в sladur.com. После откри микроблогирането с edno23.com. Там следеше 236 сърфисти и ръсеше бодри простотийки от типа „Добро утро, луковички, добро утро и на вас – всички останали мои фенове. Днес ще си говоря с Е.М. за кой е най-видният гей на България. Ха, ха, ще се мери с кака”. Този пост е доста стар – от октомври миналата година. Явно по това време Василка е открила Facebook и оттогава пуска там въдиците си. С днешна дата виртуалните й събеседници наброяват над 4600 души по света и у нас. Групата на почитателите й пък минава 5500.

 

 

 

5.     Николай Младеновimage

 

Кандидатите за депутати също усетиха силата на Мрежата и налазиха в нея като охлюви след дъжд. Повечето провеждат предизборен PR и заливат виртуалното пространство - опозиционерите със сълзливи призиви да гласуваме за спасението на родината, а управляващите – с отчети за преизпълнение на плана и вяра в светлото бъдеще.

Доскорошният евродепутат от ГЕРБ Николай Младенов е сред малцината политици, за които интернетът е начин на живот, а не просто пиар в изборно време. Блогва редовно, независимо къде и с кого е в момента – може да е в офиса си в Брюксел, но има включвания и от чакалнята на някое летище. Първият пост в личния му блог http://nmladenov.blog е от октомври 2006-а. По онова време днешното европейско лице на ГЕРБ все още е млада надежда на СДС и подмятанията за партийно другарство с Б.Б. му изглеждат несериозни. Оттогава изтече доста вода и Младенов е сред най-свежите цветя в букета гербери. Вербувал е за каузата поне 1400 симпатизанти, колкото наброяват приятелите му във Facebook. Последното му обръщение към тях е, че е събрал багажа от брюкселския си офис и се подготвя за живота след Европейския парламент.

 

С тази снимка доскорошният евродепутат Николай Младенов привлича симпатизанти в социалната мрежа Facebook.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elenak
Категория: Забавление
Прочетен: 1536249
Постинги: 214
Коментари: 336
Гласове: 3151
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930